نیدلینگ صورت یک روش تهاجمی بوده و برای مشکلات پوستی استفاده می شود. سبب تحریک سلول ها و تولید کلاژن برای ترمیم و رفع آسیبهای پوستی کمک شایان می کند. فرآیند ترميم پوست به ضخیم تر شدن لایه درم و نرم تر شدن چین و چروک ها می انجامد. در این روش پوست محکم تر و کشش بیشتری دارد، خاصیت کشسانی خویش را بازمی یابد، و چین و چروک و خطوط ظریف با این روش کمتر می شود.
در این روش منافذ پوست کوچک تر می شود، گردش خون تحریک و وضعیت پوست بهتر می شود . استفاده این روش در گروها ی سنی بدون مشکل است در کل هر کسی که از وضعیت جسمانی سالم برخوردار باشد و پوست او دارای چین و چروک، جای زخم، جوش، آکنه، ترک، لک و… باشد می تواند برای درمان پوست خود از این روش استفاده کند.
مزایای نیدلینگ صورت
- بهترشدن منافذ باز پوست (کاهش اندازه روزنههای پوست)
- بهتر شدن اسکار هایی که در اثر اکنه، سوختگی یا عمل ایجاد شده اند.
- درمان کردن استریا (ترک ها ایجاد شده در بارداری) به دلیل چاقی، لاغری و یا حاملگی که باعث فشار بر روی پوست و سبب ترک پوستی می شود با استفاده از نیدلینگ می توان تا حد زیادی این حالت پوست را بهبود بخشید.
- بهتر شدن چروک های سطحی: استفاده از این روش برای بهتر شدن چین وچروک های صورت است. با استفاده از میکرونیدلینگ و مواد مغذی که در حین کار به پوست تزریق می شود سبب تولید کلاژن و بهتر شدن چین و چروک ها می شود.
- این روش را می توان در نواحی حساس بدن مانند بینی، گردن، دور چشم و …نیز استفاده کرد.
- هزینه این روش در مقایسه با روش های جوانسازی پوست کمتر است و برای انواع پوست استفاده می شود.
- بیشتر شدن قوام و استحکام پوست
- درمان جای جوش و آکنه و رفع تیرگی پوست: برای از بین بردن جای جوش می بایست از تکنیک ترمیم سازی مجدد استفاده نمود و این کار توسط نیدلینگ قابل انجام است.
بیشتر بخوانید : مزونیدلینگ صورت و تفاوت آن با میکرونیدلینگ چیست؟
نحوه انجام نیدلینگ صورت
شیوه دستی
این شیوه با دستگاهی به نام درمارولر انجام می شود در مارولر که از مواد نیدل های نازک از جنس استیل است پوشیده شده و به وسیله درمانگر در جهت گوناگون، روى پوست بیمار حرکت مى کند و منافذهای بسیار ریزى در پوست ایجاد مى کند. عمق بسته منافذها بستگی به درمارولری که استفاده می کنید دارد. نیدل هاى درمارولر، از 5/0 تا ۲ میلی متر متغیر است بدون هیچ گونه عارضه ی طی مدت4 روز بهتر می شود.
استفاده از دستگاه نیدلینگ
این روش توسط پزشک انجام می گیرد با استفاده از دستگاه با سرعت و دقت زیاد که با یک کارتریج مخصوص و یک صحفه پوشیده از سوزن های نازک است و با عمق مشخص وارد پوست می کنند. میزان میکروکانال هایی که به شیوه های مختلفی وارد پوست می شود، قابل مقایسه با درمارولر نیست.
به همین خاطر نتیجه حاصل از بهتر شدن درمان بسیار مهم است. عمق نفوذ از ۰/۲ تا ۲/۷ میلی متر قابل تنظیم است و در ناحیه های حساس مانند پلک فوقانی و تحتانی و دور لب قابل انجام است. در محل مورد نظر پزشک برای نتیجه اخر کار این است که جلسات درمان با این روش حداقل چهار تا شش هفته فاصله بیفتد تا پوست برای تولید کلاژن زمان کافی داشته باشد.
بیشتر بخوانید : برای پاکسازی پوست چه روش های مناسب است؟
مراقبت های استفاده از نیدلینگ صورت
- از محصولات ارایشی هنگام تمیز کردن پوست صورت استفاده نکنید.
- اگر فرد قبلا به بیماری مبتلا شده یا دارو های خاص مصرف می کند باید ان را به پزشک معالج خود اطلاع دهد.
- در صورت مصرف هر نوع داروی رقیق کننده خون باید به پزشک خود مراجعه کنبد.
- اگر به مواد یا ماده ای علائم نشان داده اید به پزشک خود اطلاع دهید.
- از داروی لایه بردار در هنگام استفاده از میکرونیدلینگ خودداری کنید.
- قبل از انجام عمل از تزریق بوتاکس، ژل و چربی بپرهیزید.
- مصرف مواد غذایی ضد التهاب را در برنامه روزانه خود تنظیم کنید.
- توصیه های پزشک را سر وقت خود انجام دهید.
- از ماساژ یا خارانیدن و کند زخم ها خودداری کنید.
- محصولات مراقبت پوست که حاوی تحریک کننده یا لایه برداری است بپرهیزید.
- از رفتن به استخر و سونا و اب زیاد گرم حمام با فشار خودداری کنید.
- مصرف خودسرانه قرصهای مسکن یا داروهای ضد التهاب خودداری کنید.
افراد منع از نیدلینگ صورت
- هر گونه عفونت های فعال در نواحی مختلف بدن
- اکنه فعال در صورت
- ایجاد پوست اضافه در قسمت زخم
- بعضی از افراد که ترکیبات رتینویید خوراکى یا موضعى مثل قرص روآکوتان و کرم ایزوترتینویین (کترل، لوکاسید و….) در سه ماه گذشته مصرف کرده اند و یا سایر روشهای درمانى اسکار مثل لیزر یا درم ابریژن در سه ماه گذشته انجام دادهاند.
بیشتر بخوانید : فیس آپ چه کارایی و مزایا و معایبی برای پوستتان دارد؟
عوارض جانبی نیدلینگ
- خشکی پوست
- پوسته پوسته شدن پوست
- تورم و قرمزی پوست
- خونریزی اگرچه واکنش شایع نیدلینگ نیست؛ اما بعد از یک درمان عمیق ممکن است رخ دهد. خطر خونریزی برای افرادی که اختلالات خونریزی دارند و یا داروهای رقیق کننده خون مصرف می کنند نیز وجود دارد. این افراد برای روش درمان باید با پزشک خود مشورت کنند.
ارسال پاسخ