از بین بردن موهای زائد بدن با استفاده از الکترولیز

لیزر های مو های زائد بدن با الکترولیز

موهای زائد بدن برای افراد باعث ازار و اذیت است. به خصوص امروزه برای خانم ها یکی از دغدغه های بزرگ است. راه های مختلفی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد. اما هیچ گونه روشی تا بحال نتوانسته موهای زائد بدن را برای همیشه از بین ببرد . امروزه خوشبختانه به خاطر تکنولوژی مدرن  در حوزه زیبایی روش جدیدی برای از بین بردن موها وجود دارد. الکترولیز موهای زائد یکی از راه های موثر برای موهای بدن است. همچنین بهتر است بدانید که الکترولیز تنها روشی است که برای حذف موهای ناخواسته بدن توسط سازمان غذا و دارو آمریکا مورد تأیید شده است.

مزایای الکترولیز

این روش بیشترین موفقیت را دارد. اگر به صورت دائم پای موهای زائد بدن در میان باشد. الکترولیز بهترین روش برای از بین بردن ان است.

این روش برای انواع موها و پوست ها ی مختلف مورد استفاده است. در این روش بر خلاف استفاده از لیزر، رنگدانه (رنگ) مو مورد تهاجم قرار نمی‌گیرد و فقط به فولیکول‌ها حمله می‌شود. افرادی که گزینه مناسب برای لیزر نیستند می توانند از الکترولیز استفاده کنند.

حذف هزینه‌‌‌ : هزینه‌هایی که در طول عمر صرف محصولات یا فرآیند از بین برنده مو می‌شوند، حذف می‌شوند.

اثر گذار: در نواحی مختلف بدن مانند ابرو به خوبی عمل میکند.

روش های از بین بردن موهای زائد با الکترولیز

  • ترمولیز
  • ترکیبی
  • الکترولیز گالوانیک
  • ترکیبی

الکترولیز مو شامل هر دو روش مانند گالوانیک و ترمولیز است. سدیم هیدروکسید را در خود تولید می کند. توسط جریان برق گرم می شود. در اخر گرمای تولید شده توسط محلول شیمیایی، سلول های رویش مو از بین می رود.

بیشتر بخوانید : لیزر پوست و هزینه ان

الکترولیز گالوانیک

در سطح بالا روش گالوانیک الکترولیز از یک جریان الکتریکی به ساقه مو استفاده می شود. پزشک این روش را با یک سوزن خیلی نازک در درون فولیکول مو  و عمل یک جریان الکتریکی کوچک انفجاری انجام می دهد. جریان الکتریکی که باعث بروز یک عکس‌العمل در حلال آب نمکی موجود در ریشه فولیکول می شود. باعث تجزیه فولیکول رشد مو می‌شود. این روش به صورت جداگانه عمل می کند به همین خاطر این روش برای قسمت های گسترده تر یا تراکم موی زیاد معمولا وقت بیشتری می خواهد. 80 درصد موهایی که از این روش برای از بین بردن موها استفاده می‌شود، الکترولیز گالوانیک یکی از روش‌های پر طرفدار از بین بردن مو هستند. در بین این چند روش یکی از روش های دائمی توسط FDA تأیید شده است.

ترمولیز

با توجه به روش درمان و حرارت، امواج رادیویی یا فرکانس بالا، این روش از لحاظ انجام دادن مناسب تر است. در این روش یک سوزن در پایه فولیکول مو قرار می گیرد. مشابه الکترولیز گالوانیک است. در جریان متناوب سپس به پایه فولیکول مو اعمال می شود. بنابراین باعث می‌شود سلول‌ها تا نقطه تخریب (الکترو – انعقاد) گرم شوند. روش اصلی ترمولیز که برای همه نوع مو مناسب نیست. معمولا برای موهای با ریشه سطحی قابل انجام است. در این روش هزینه موفقیت 10 تا 15 درصدی را در مقابل هزینه موفقیت 80 درصدی الکترولیز در از بین بردن مو نقش مهمی دارد.

بیشتر بخوانید : Facial Needling و مزایا و عوارض آن چیست؟

آمادگی های لازم قبل از درمان با الکترولیز

  • روز ملاقات تا حد امکان از استرس دوری کنید.
  • رژیم غذایی برای این روش  بر روی فعالیت بدن تأثیر می‌گذارد روزی که قرار است درمان توسط پزشک انجام شود از مصرف محرک‌هایی مثل کافئین، شکلات یا شکر  بپرهیزید.
  • دو روز کامل از نور مستقیم افتاب تا قبل از آن روش بپرهیزید. تا از انبساط عروق خونی جلوگیری شود.
  • روز قبل و بعد از درمان اب زیاد بنوشید درمان فولیکول‌های کم آب، مشکل‌تر است. پر آب بودن همچنین به پوست شما کمک می‌کند تا مراحل این روش زودتر بهبود یابد.
  • قبل از درمان از هر نوع ویتامین مخصوصا ویتامین A خودداری کنید. مصرف آکوتان را 6 ماه قبل از الکترولیز متوقف کنید.
  • در دوره درمان مراحلی که باید درمان روی ان انجام شود کاملا ضدعفونی و تمیز باشد، یعنی نباید آرایش، مرطوب کننده، کرم یا لوسیون روی پوستتان داشته باشید.
  • قبل از درمان با الکترولیز نباید موها را با شیو و یا اپیلاسیون کنید. این کار نه تنها به درمان شما کمک نخواهد کرد، بلکه روند درمان را با مشکل رو به رو خواهد کرد. اجازه دهید موهای زائد بدن کمی رشد کنند. البته لازم نیست خیلی بلند باشند. بلندی موها باید به گونه ای باشد که بتوان آنها را با موچین گرفت.

نحوه کار با الکترولیز

در روش الکترولیز مو ابتدا یک ونیم ساعت قبل از شروع کار برای درمان از کرم بی حس کننده استفاده‌ کنید. وقتی قسمت مورد نظر کامل بی حس شد. پزشک متخصص سیم پروب یا سوزن خیلی نازک را از طریق سوراخ پوست داخل فولیکول مو می کند. و در این روش یک جریان الکتریکی حاصل می شود که به فولیکول مو اسیب زیادی وارد می کند و موجب می شود موها از بین برود و در اخر موها را می توانید با موچین ریشه کن کنید.

جریان الکتریکی که این سوزن تولید می کند سلول ‌هایی که به رشد موها کمک می ‌کنند را نیز از بین می‌ برند. تخریب فولیکول ها همراه با سلول های رشد مو باعث می شود موها دوباره به رشد خود ادامه ندهند بستگی به قسمت تحت درمان مدت زمان جلسات می تواند از 30 دقیقه تا 2 ساعت طول بکشد.

بیشتر بخوانید : اندولیفت صورت چیست؟

افرادی که از الکترولیز نباید استفاده کنند.

  • الکترولیز را نمی توان بر روی پوست زخمی یا مشکلات پوستی انجام داد
  • در صورت وجود بیماری های چون بیماری قلبی به خصوص برای بعضی از افرادی که پیس میکر دارند، اجازه کتبی پزشک معالج قبل از انجام الکترولیز ضروری است.
  • بعضی از افرادی که از بیماری عفونی مثل AIDS با هپاتیت ویروسی رنج می برند می توانند تحت الکترولیز قرار گیرند؛ اما باید با احتیاط کامل ان را انجام دهند.

عوارض جانبی

از عوارض جانبی الکترولیز می توان به قرمزی پوست تا یک هفته اشاره کرد. خطرات این روش که در مراکز نامعتبر از سوزن های غیر بهداشتی استفاده شود. باعث عفونت شدید پوست می شود. در اخر باعث ایجاد زخم می شود.